Banner Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Clubmanager
Apeldoorn
Productontwikkelaar Bike & Sports wear
Apeldoorn
Bewegingswetenschapper / Bikefitter
Apeldoorn
Medewerker klantenservice
Apeldoorn

Sportmedewerker met pit!

Organisatie:
Woest Zuid
Plaats:
Amsterdam
Werkgebied:
Amsterdam
Branche:
Sport BSO
Functiegroep:
Pedagogisch Medewerker
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
Geen einddatum

Sportmedewerker met pit!

Kom jij ons team van sportmedewerkers binnen onze sportieve buitenschoolse club voor kinderen van 4 t/m 12 jaar versterken (0-24u)?

Woest Zuid brengt kinderen in beweging. Vanuit eigen clubruimtes binnen Amsterdamse sportcomplexen laten wij, met een geheel eigen sportconcept, kinderen kennismaken met diverse sporten en buitenspelen. Zo leveren wij een gezonde bijdrage aan de jeugd van stadskinderen in het digitale tijdperk.

Met een hecht team van sporters (ALO’ers, CIOS, Sport en Bewegen) werk jij in een inspirerende omgeving, op de mooiste locaties binnen Amsterdam. Je laat kinderen elke dag na school en in vakanties de lol van bewegen ontdekken, door sport, spel en buitenspelen. Je organiseert dagelijks een woeste beleving met het team en denkt mee over de invulling van ons sport- en beweegprogramma en onze vakantieprogrammering.

Woest Zuid groeit snel en is met meer dan 50 medewerkers ondertussen één van de grootste (en leukste) sportwerkgevers van Amsterdam. Binnen onze woeste cultuur besteden we veel aandacht aan opleiding en teambuilding.

Wij bieden
• Een belangrijke stap in je sportcarrière met uitzicht op persoonlijke ontwikkeling en veel werkplezier. Je werkt in zelfsturende teams met eigen verantwoordelijkheden. Zo kan jij je talenten en organisatorische vaardigheden verder ontwikkelen.
• Een leuke, afwisselende baan bij een snel groeiende BSO organisatie in Amsterdam
• Een startcontract met perspectief; in jouw eerste fase binnen Woest Zuid ontdekken we samen in welk (locatie) team jij het beste past en wat de vaste mogelijkheden voor je zijn.
• Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Jij bent
• Woest sportief, vol energie en passie voor het werken met kinderen
• Afgestudeerd aan een sport- of pedagogische opleiding
• Woonachtig in Amsterdam of omgeving en in bezit van een rijbewijs of bezig die te halen

Stuur een korte motivatie met CV naar Dorien via personeelszaken@woestzuid.nl. Dat kan per brief, mail, een filmpje of op elke andere creatieve manier die jij woest vindt. Ook met vragen kan je bij Dorien terecht.

Banner Banner Banner Banner Banner