Banner Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Allround Marketeer
Boxtel
PGA Golf professional
Gouda
Content Creator
Almelo
Combinatiefunctionaris/ Regisseur sport en cultuur
Spijkernisse

Stage: Gemeenten

Organisatie:
NBSS
Plaats:
Baarn
Branche:
Sportevenementen
Functiegroep:
Combinatiefunctionaris/Buurtsportcoach
Opleidingsniveau:
MBO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
31-12-2017

Stage: Gemeenten

Sporttest is een initiatief van Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS) dat sport in Nederland wil stimuleren en verder professionaliseren. In de breedste zin van het woord. Om de samenwerking tussen Sporttest en gemeenten te verbeteren zijn we op zoek naar een stagiair die het interessant vindt om op dit niveau te leren werken.

Sporttest levert een bijdrage aan een meer bewuste en professionele manier van sportbeleving in Nederland. Met Sporttest verbeteren we de (kennis over) basiseigenschappen van bewegen, continuïteit in het beweegaanbod en bewustere sportbeleving in Nederland. Hierdoor versterkt Sporttest de breedtesport, neemt de kans op blessures af en vergroten we het plezier in sporten.

De stagiair zal begeleid worden door Arjen Hop, een van de oprichters van NBSS. Dit zal gebeuren op ons kantoor in Baarn, waarvanuit ook Sportivun en Sportinfunctie gerund worden. Je werkt samen met andere stagiairs aan ieder je eigen doel. Graag denken we mee in de lengte en duur van je stage zodat we er samen het beste van kunnen maken!

Denk je dat dit iets voor je is? Stuur dan je motivatie en CV naar arjen.hop@sporttest.nl en wie weet tot binnenkort op kantoor!

Banner Banner Banner Banner Banner