Banner Banner Banner

Vacatures

Gymdocent ochtenduren
Amsterdam
Office Coordinator
Amsterdam
AALO Master Trainer – divisie Fitness- en Voedingsacademie
Leiden
Medewerker klantenservice AALO
Leiden

Stage: Voorbereiden en uitvoeren kleine evenementen

Organisatie:
NBSS
Plaats:
Baarn
Branche:
Sportevenementen
Functiegroep:
Combinatiefunctionaris/Buurtsportcoach
Opleidingsniveau:
MBO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
31-12-2017

Stage: Voorbereiden en uitvoeren kleine evenementen

Sporttest is een initiatief van Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS) dat sport in Nederland wil stimuleren en verder professionaliseren. In de breedste zin van het woord. Hiervoor zijn we op zoek naar een stagiair die het leuk vindt om kleine evenementen voor te bereiden en uit te voeren, denk aan een schoolvoetbaltoernooi. Dit organiseer je van A tot en met Z, promotie, organisatie, uitvoering.

Sporttest levert een bijdrage aan een meer bewuste en professionele manier van sportbeleving in Nederland. Met Sporttest verbeteren we de (kennis over) basiseigenschappen van bewegen, continuïteit in het beweegaanbod en bewustere sportbeleving in Nederland. Hierdoor versterkt Sporttest de breedtesport, neemt de kans op blessures af en vergroten we het plezier in sporten.

De stagiair zal begeleid worden door Arjen Hop, een van de oprichters van NBSS. Dit zal gebeuren op ons kantoor in Baarn, waar vanuit ook Sportivun en Sportinfunctie gerund worden. Graag denken we mee in de lengte en duur van je stage zodat we er samen het beste van kunnen maken!

Denk je dat dit iets voor je is? Stuur dan je motivatie en CV naar arjen.hop@sporttest.nl en wie weet tot binnenkort op kantoor!

Banner Banner Banner